Om Actiotur

Actio sykkel- & aktivitetsturer (actiotur) arrangerer aktive turer i inn- og utland. Formålet med våre turer er å skape samhold og spre treningsglede. Vi ønsker alle reise- og treningsglade med på våre turer.

 

Vi er et lite selskap som ønsker å gi deg unike, nære og sosiale minner for livet. Vi er med deg på hele turen og brenner for at du skal oppleve magien av slike turer. Her knyttes vennskapsbånd , gode relasjoner og flotte opplevelser som du tar med deg hjem i bagasjen!

Actiotur ble startet av Nina Brynildsen i juni 2018.  Nina har lang erfaring med å arrangere sykkel- og aktivitetsturer først og fremst til Mallorca, men også til andre destinasjoner. Actiotur erstattet e2 Reise som Nina har drevet sammen Birgitte Bjørvik i 4 år.

Med glimt i øyet, smil og service ønsker vi deg velkommen på tur med Actiotur!

 

Actio sykkel- & aktivitetsturer er medlem av Reisegarantifondet

Medlemskapet følger av pakkereiseloven at en arrangør av pakkereiser er pålagt å stille individuell garanti i form av en bankgaranti til Reisegarantifondet. Garantipliktige må også betale en årsavgift.

Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som stiller reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som følge av konkurs hos arrangøren.