Er du klar for en aktiv drømmeuke i sol og varme?
Bli med oss til idylliske Mallorca!

Etter fjorårets fantastiske tur til Spanias solkyst i Calpe ønsker vi i år å invitere deg med på en magisk treningsuke på Mallorca. Tenk deg en hel uke spekket med spennende og varierte treningsøkter – yoga, dans, bootcamp, fjelltur, sykkelturer, sosialt samvær og gode matopplevelser.

Nå har du muligheten til å forlenge sommeren med en spennende og innholdsrik treningsuke på denne vakre øya. Her skal vi kombinere det å nyte sol og strandliv med morsomme og effektive treningsøkter.

Vakre Mallorca er et yndet feriested for mange turister og kan lokke med et behagelig subtropisk middelhavsklima, hvite strender, yrende uteliv, vakker natur og deilig mat.

Hvis du ønsker en aktiv ferie, er ingenting bedre enn vår sykkel- og aktivitetsferie på Mallorca. Noen dager starter vi opp før frokost med en magisk Yoga-økt på stranden med Middelhavet som kulisser. Mens vi puster, tøyer og bøyer, ser vi solen som langsomt stiger på himmelen – en bedre start på dagen kan man knapt få.

Det vil bli daglige treningsøkter ute under Spanias varme sol. Øktene er lagt opp slik at de skal passe for alle uansett nivå. Du velger naturligvis selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. De sosiale rammene er viktig. Derfor samles både syklister og aktivitetsgjengen hver ettermiddag over en kald forfriskning. Det vil alltid være stort fokus på samhold og treningsglede. Sammen med erfarne instruktører og andre som liker å trene, har du perfekte forutsetninger for å lage deg din egen drømmeuke.

 

 

 

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og uthvilt sinn. Fra morgen til kveld kan du nyte godt av trening med dyktige og erfarne instruktører. Timene blir varierte og med ulik intensitet. På timeplan vil du finne blant annet yoga, dans, løpetimer, powerwalk, styrke, bootcamp, tabata, puls og kondisjonsøkter, fjelltur og mye annet spennende.

Mallorca har mye vakker natur og fjellkjeden som strekker seg over hele øya, innbyr til spennende fjellturer. Vi ønsker at dere skal oppleve litt av dette spektakulære fjellandskapet og vil arrangerer en fjelltur oppe i Tramuntana fjellene. Vi tar buss oppover mot fjellene og vil bruke hele dagen ute i deilig fjelluft. Gode sko er et must.

 

Vi vil også tilby daglige guidede turer på landeveissykkel. Mallorca har lenge vært kjent som et av de absolutt beste sykkelområder i Europa. Det varme og tørre klimaet kombinert med meget variert terreng, betyr ideelle treningsforhold for syklister. Man kan velge mellom en mengde egnede veier å sykle på, og skreddersy en rute tilpasset behov og ønske. Terrenget i sør og øst er relativt flatt, mens områdene i nord og vest byr på mer kupert landskap. Vi vil derfor tilby flate ruter hvor milene ruller lett, men også utfordrende fjell-etapper i majestetisk natur. Veiene er av gjennomgående høy kvalitet, og bilistene er i all hovedsak hensynsfulle.

 

 

Vi skal bo på det flotte firestjernes hotellet THB El Cid som ligger kun få minutter fra flyplassen i Palma. El Cid er et hyggelig hotell med bra beliggenhet i Can Pastilla, bare strandpromenaden skiller hotellet fra den fine sandstranden Playa de Palma. Rundt hotellet lokker koselige restauranter og barer. På hotellet er det naturligvis både restaurant og bar samt to fine bassengområder – fra den ene har du herlig utsikt over havet og strandpromenaden. Fra THB El Cid er det enkelt å komme seg til sentrum av Palma, bussholdeplass ligger i nærheten av hotellet.

 

 

Mandag 14. oktober – mandag 21. oktober – 1 uke 
Pris pr person i dobbeltrom: 8 960,-
Pris pr person i singelrom: 11 060,-

Tillegg for leie av karbon landeveissykkel med skivebrems:
Ordinær: 2 350,-
Med Di2: 2 800,-

NB. Husk å kommentere hvilken type sykkel du ønsker og høyden din.

Følgende er inkludert i prisen:
– 7 døgn på THB El Cid hotell i dobbelt/singelrom
– Frokost buffet hver dag
– Middagsbuffet hver kveld
– Daglige Yoga økter
– Daglige danse og treningsøkter
– Fjelltur
– Daglige guidede sykkelturer
– Festaften
– T-shirt

Nærmeste flyplass er Palma. Det er kun 5 minutters taxi tur fra flyplassen til hotellet. Fly er ikke inkludert i prisen og bestilles av den enkelte.

Euro tillegg kan tilkomme ved stor endring i euro kurs.

 

Påmelding