Våre reisemål

Mallorca

Mallorca er Spanias største øy og tilhører øygruppen Balearene som befinner seg i Middelhavet.
Hvert år drar solhungrige nordmenn til denne vakre øya for å oppleve strendene, utelivet, naturen, maten, shopping, kultur og mye mer. Uansett hvor mange ganger du har vært der, så er det stadig nye områder å oppdage.
På Mallorca finner du den herlige spanske stemningen på tapasbarene, grønne olivenlunder, turkist hav, høyreiste og majestetiske klipper og fantastiske strender.
Mallorca har et veldig behagelig subtropisk middelshavsklima, og det er nettopp været som har mye å si for at turistene velger Mallorca om og om igjen. Middelhavsvarmen får du fra begynnelsen av april til midten av oktober.
I april hvert år arrangerer vi sykkel- og aktivitetstur til denne frodige øya. Vi tilbyr guidede sykkelturer tilpasset alle nivåer. Aktivitetsgruppen tilbyr aktiviteter som dans, bootcamp, tabata, mesternes mester og ulike former for kondisjon – og styrketrening . I tillegg kan du bli med på fjelltur, sightseeing i Palma og tur til en lokal vingård. Vil du ha en aktiv ferie i et behagelig klima – bli med oss til idylliske Mallorca.

Gaustablikk

Det er godt å drømme om fine turer, men enda bedre å realisere dem. Hvorfor ikke bli med Actiotur på spennende opplevelser i fjellheimen. Vår høsttur til Gaustablikk vil inneholde morsomme og utfordrende aktiviteter både innen- og utendørs.
Gaustatoppen (1883 m.o.h) rager majestetisk over Rjukan, og er av mange omtalt som Norges vakreste fjell. Toppen er tilgjengelig og enkel og bestige, men byr allikevel på Norges videste utsikt. Fra toppen kan du i klarvær se en sjettedel av Norge. De fysiske fordelene ved å gå er godt dokumentert. Det er sunt for helsen – hjerte, lunger og kropp generelt. Like viktig er stillheten og roen du finner i fjellet, du får god tid til å senke skuldrene og bare nyte den fantastiske naturen.

Kragerø

Kragerø Resort ligger majestetisk plassert på Stabbestad med storslagen utsikt. Med særpreget arkitektur, interiør og design, og med Kragerø sin skjønne skjærgård som nærmeste nabo, kan resorten oppleves som «et lite stykke Sørlandet».
Kragerø Resort er mer enn bare rom til leie. Hotellet har et 1700 mål stort opplevelseområde, med spa-anlegg, tennisbaner, golfbaner, minigolf, kajakkutleie, beachvolleybane, restauranter, et spennende turområde samt tilknytning til et omfattende aktivitetstilbud i Kragerø distrikt.
Hotellet har en stor konferansesal som vi benytter til alle våre innendørs aktiviteter. I tillegg har de et styrkerom med diverse kondisjon- og styrkeapparater.
I hotellets restaurant «Stråholmen» befinner du deg 70 meter over havet med panoramautsikt over Kragerø skjærgård.
Ta med deg vennegjengen på tur og opplev en aktiv helg på dette fantastiske hotellet!