Er du klar for en aktiv drømmeuke i sol og varme?
Bli med oss til vakre Calpe!

Vi er igjen klar for invitere deg med på en magisk treningsuke på Spanias solkyst. Tenk deg en hel uke spekket med spennende og varierte treningsøkter – yoga, dans, fjelltur, sykkelturer, sosialt samvær, gode matopplevelser og deilig Spa. Nå har du muligheten til å forlenge sommeren og bli med på en magisk treningsuke på Spanias solkyst. Her skal vi nyte sol, strandliv og morsomme og effektive treningsøkter.

 

Øktene er lagt opp slik at de skal passe for alle uansett nivå. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. De sosiale rammene er viktig. Derfor samles både syklister og aktivitetsgjengen hver ettermiddag over en kald forfriskning. Det vil alltid være stort fokus på samhold og treningsglede. Sammen med erfarne instruktører og andre treningsinteresserte har du perfekte forutsetninger for å lage deg din egen drømmeuke.

 

 

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og uthvilt sinn. Fra morgen til kveld kan du nyte godt av trening med dyktige og erfarne instruktører. Timene blir varierte og med ulik intensitet. På timeplan vil du finne blant annet yoga, dans, løpetimer, powerwalk, styrke, bootcamp, tabata, puls og kondisjonsøkter, fjelltur og mye annet spennende.

Vi vil også tilby daglige guidede turer på landeveissykkel. Costa Blanca har lenge vært anerkjent som et av de absolutt beste sykkelområder i Europa. Det varme og tørre klimaet kombinert med meget variert terreng, betyr ideelle treningsforhold for syklister. Man kan velge mellom en mengde ruter, man kan praktisk talt skreddersy en rute tilpasset behov og ønske. Terrenget langs kysten er relativt flatt, mens innlandet byr på kupert landskap. Spesielt utfordrende er selvsagt de mange fjellrutene. Veiene er av gjennomgående høy kvalitet og bilistene i all hovedsak hensynsfulle.

 

 

Calpe er en sjarmerende kystby nord på Costa Blanca og ligger 70 km fra Alicante. Calpe er kjent for sin skjønnhet, uberørte strender og og urørt natur. Calpe er en av flere perler på Costa Blanca kysten, og en fascinerende kombinasjon av pittoresk gamleby og moderne skyskrapere. Rett og slett et sjarmerende sjarmtroll av en by. Byen er et populært feriemål med lange flotte sandstrender og strandliv med puber og barer, restauranter og butikker. Calpe er perfekt for aktiviteter ute med sitt varme klima og 325 soldager i året. Calpe klippen er selve symbolet på Costa Blanca, og kalles også Lille-Gibraltar. Klippen heter Penyal d`Ifach og rager 332 meter til værs. Den er fredet og er Spanias minste nasjonalpark, og kan by på et rikt fugleliv og over 300 plantearter.

Vi skal bo på flotte AR Diamante Beach Spa Hotel. Dette elegante 4 stjernes hotellet ligger 100 meter fra stranden i Calpe, og har tre utendørsbassenger omgitt av solterrasser. Hotellet har en fantastisk  Spa-avdeling med blant annet dampbadstue og boblebad, her tilbyr de både massasje og en rekke spa behandlinger. Hotellet har 3 restauranter, pianobar, sykkeloppbevaring og treningsrom.

 

 

Mandag 14. oktober – mandag 21. oktober – 1 uke 
Pris pr person i dobbeltrom: kr 8 399,-
Pris pr person i singelrom: kr 10 699,-

Tillegg for leie av karbon landeveissykkel: priser kommer
Stevens Ventoux Disc Ultegra, 6 dager:
Stevens Ventoux Disc Ultegra Di2 6 dager:
Jan Janssen Sonic Disc Ultegra Di2 12 speed:
6 dager: I tillegg anbefaler vi at du tegner en forsikring. Pris 30 euro.
NB. Husk å kommentere hvilken type sykkel du ønsker og høyden din.

Følgende er inkludert i prisen:
– 7 døgn på AR Diamante Beach Spa hotel i dobbelt – eller singelrom
– Frokost buffet hver dag
– Middagsbuffet hver kveld
– Gratis vin eller vann til middags buffet
– 60 min spa hver dag (ikke behandling)
– Daglige Yoga økter
– Daglige danse og treningsøkter med variert innhold
– Fjelltur
– Daglige guidede sykkelturer
– Festaften
– T-shirt

NB.
Nærmeste flyplass er Alicante. Fly er ikke inkludert i prisen og bestilles av den enkelte. Det er daglig bussavganger fra flyplassen til Calpe. På grunn av deltagere fra hele landet vil vi ikke tilby felles busstransport på alle ankomster, kun på den/de ankomster hvor det er mange som ankommer samtidig.

Euro tillegg kan tilkomme ved stor endring i euro kurs.

 

Påmelding