70 glade entusiaster starter vårsesongen på Mallorca i nydelig sol og palmesus. Det ble kjørt tre sykkelgrupper på ulikt nivå og en aktivitetsgruppe.

Aktivitetsgruppen starter dagen med yoga i soloppgang, løpegruppe og bootcamp. Etter en god frokost ble det mer aktivitet som blant annet vår egen Mesternes Mester og Amazing Race .Vi arrangerte sykkeltur med tapas lunsj i Palma, sykkeltur til gård og fjelltur.

Sykkelturene var varierte i ulik hastighet og lengde. Alle fikk mange mil på sykkelsetet i behagelig temperatur, idyllisk landskap og i spektakulære fjellpartier. 40 av våre syklister besteg klassikeren Sa Calobra på nesten 1 mil med serpentin svinger. Slitne ,men fornøyde over sin egen presentasjon! På våre varierte ruter var vi innom mange idylliske og kjente landsbyer som Valdemossa, Deia, Sollèr og Petra.

Vi arrangerte en hyggelig festaften på den rustikke grillrestauranten Sa Farinera. Det ble servert masse deilig spansk mat med tilhørende godt drikke. God stemning langt ut i de små timer.

Etter en svært vellykket uke på Mallorca vendte vi  snuten hjem med bagasjen full av gode minner, nye bekjentskap og fulladet med energi.