50 glade entusiaster startet vårsesongen på Mallorca i nydelig sol og palmesus. Vi var en stor gjeng fra Sandefjord, men hadde også deltagere fra Sverige, Oslo og Bodø i nord. Vi var fantastisk heldig med været hele uka, strålende sol og herlig temperatur gjorde denne uken helt unik.  I år var første gang aktivitetsgjengen var større en sykkelgjengen, nærmere bestemt 30 glade deltakere som koste seg med mange forskjellige aktiviteter. Vi introduserte også Zumba på Mallorca, noe som ble en kjempesuksess. I tillegg til denne flotte gjengen hadde vi med 20 spreke syklister på ulike nivåer – alt fra tilnærmet nybegynnere til rutinerte syklister.

Aktivitets- og zumbagjengen startet uka med vår egen mesternes mester. Her var fokus å bli kjent med hverandre med morsomme aktiviteter nede på stranden. Det ble også øvd inn en flashmob, som ble visst frem både under «after training» og på festaften. I løpet av uken var gjengen innom mange forskjellige utfordringer og treningsformer. Smilet og latteren satt løst og samholdet var topp. For de danseglade zumbajentene var nok høydepunktet å få lov å danse inne på det flotte dansestudio som lå rett over gata for hotellet.

Sykkelturene varierte i hastighet og lengde. Alle fikk mange mil på sykkelsetet i behagelig temperatur. Vi syklet gjennom idyllisk landskap, besteg spektakulære fjellpartier og nøt dagens lunsj i lokale, mindre landsbyer. Endel syklet også klassikeren Sa Calobra – en bakke på nesten 10 km med  serpentinsvinger. Slitne, men fornøyde med sin egen presentasjon kom de tilbake til afterbike! På våre varierte ruter var vi innom mange idylliske og kjente byer som Valdemossa, Deia, Sollèr og Petra.

Vi arrangerte en hyggelig festaften på den rustikke grillrestauranten Acodito. Det ble servert masse deilig spansk mat med tilhørende godt drikke. Kveldens toastmaster sørget for en rød tråd gjennom kvelden, og årets 50-års jubilant ble feiret med taler og gaver. Det var god stemning til langt ut i de små timer.

Etter en svært vellykket uke på Mallorca vendte vi  snuten hjem med bagasjen full av gode minner, nye bekjentskaper og fulladet med energi.