Sykkelcamp Mallorca 9. – 16. oktober 2021

Nå er det på tide å drømme seg bort og reise igjen. Selv om vi fortsatt er midt i pandemien, har vi stor tro på at det lar seg gjennomføre tur i oktober. Vi ønsker derfor å invitere dere med på en høsttur til Mallorca – vårt soleklare førstevalg når det gjelder sykkeldestinasjon.

Hvis du ønsker en aktiv ferie, da er ingenting bedre enn vår sykkelcamp på naturskjønne Mallorca. Her skal vi utforske landskapet, landsbyene, buktene og bygningene og nyte naturen som omfavner hver krok av øya mens vi holder oss i aktivitet.

Mallorca er en svært populær destinasjon for turister som er glad i å sykle. Det finnes mange idylliske sykkelveier rundt omkring på øya, og våre rutinerte og lokalkjente guider loser deg trygt rundt. Landskapet er veldig variert, og du vil oppleve både grønn og frodig natur, spennende fjellandskap og en flott kystlinje.

Vår tur til Mallorca passer for alle som er glad i å sykle på racersykkel. Du bør ha litt erfaring fra sykkelsetet og vite at du kan sitte på sykkelen en del mil hver dag. Våre turer vil ha ulik lengde og vanskelighetsgrad. Noen dager sykler vi i det flate landskapet på østsiden, mens vi andre dager skal utforske fjellene i vest. Vest på Mallorca ligger nemlig Serra de Tramuntana-fjellene, som strekker seg fra syd til nord. I dette spektakulære landskapet er det harde stigninger og fjellklatringer som gir utfordringer og får selv de mest erfarne syklistene til å kjenne på melkesyra. Men alle klatrer i sitt tempo og alle kommer alltid opp. Når svetten renner og beina stivner, må du også huske å nyte den fantastiske utsikten med Middelhavet som bakgrunn.

Avslutt sykkelsesongen med en herlig uke på Mallorca sammen andre likesinnede. Vi innbyr til rolige og flotte sykkelturer i avslappende omgivelser hvor vi virkelig skal nyte dagene og milene på sykkelsetet. På alle sykkelturene blir det stopp underveis på en lokal restaurant, hvor vi nyter en velfortjent lunsj. Vel tilbake på hotellet på ettermiddagen er det After Bike, noe de fleste ser frem til. En kald og deilig forfriskning smaker godt i sola etter mange mil på sykkelsetet.

Vi skal bo på flotte Fontanella Playa som ligger helt i vannkanten i Can Pastilla, kun få minutter fra flyplassen i Palma. I Can Pastilla bor du i et hyggelig miljø med en trivelig sytrand, et stort ferietilbud og med storbyen Palma mindre enn en kalvtimes kjøretur unna. Can Pastilla har en sjarmerende liten havn og langs vannet finnes et stort utvalg av barer, restauranter og kafeer.

Vår tur inkluderer:

Priser og betingelser

 • Dobbeltrom: 8299,-
 • Singelrom: 11 299,-

Oppgradering av sykkel: (inkludert i pris manuell ultegra)
Di2 og felgbrems: 350,- for en uke
Di2 og disc: 880,- for en uke

 

Grunnet Covid-19 situasjonen gjelder ikke ordinære betingelser. Depositum betales på vanlig måte ved påmelding, og sluttfaktura sendes ut seks uker før avreise. Dersom Covid-19 situasjonen gjør at det blir umulig å gjennomføre turen, vil du få tilbakebetalt innbetalt beløp i sin helhet, også depositumet.

Hotell Fontanellas Playa

 • Et flott fire-stjernes aparthotell som ligger på strandpromenaden i Can Pastilla
 • Alle rom har møblert balkong, med utsikt over Middelhavet
 • Sykkelgarasje
 • Innendørs og utendørs svømmebasseng
 • Spa med boblebad og sauna
 • Gratis WI-Fi på hele hotellet, også på rommene
 • Leilighetene har egen kjøkkenkrok
 • Sentralt beliggende med daglige bussforbindelse inn til Palma (1 mil unna)
 • 10 min fra flyplassen til hotellet
 • Nydelig frokost- og middagsbuffet hvor du finner allsidig og god mat, deriblant en rekke typiske spanske retter.

 

 Påmelding