Slik bor vi på Gaustablikk

Gaustablikk høyfjellshotell

Gaustablikk høyfjellshotell ligger fantastisk til ved foten av Gaustatoppen, og kun et steinkast unna Gaustablikk Skisenter.
Hotellet har 91 rom og 6 suiter, av disse tre med boblebad og balkong.
Gaustablikk byr på restaurant og bar hvor det legges vekt på kvalitet og tradisjon. Gaustablikk er kjent for sitt hjemmelagede brødsortiment, som hver morgen blir presentert gjestene på frokostbuffeten.
I tillegg finner du også en velværeavdeling med svømmebasseng, badstuer, boblebad og dampbad.
Både vår, sommer og høst finner du et stort utvalg av vakre naturstier og hotellet er et perfekt utgangspunkt for dagsturer til fots.
På utsiden av hotellet finner du en liten minigolfbane. Det er også mulig å leie trebåter og robåter til en fin liten tur på Kvitåvatn.
På den store solterrassen kan man nyte utsikten mot Gaustatoppen mens man tar seg en matbit eller noe forfriskende  å drikke.

Memurubu

Memurubu turisthytte ligger i Jotunheimen, langs Gjende, ved foten av Besseggen.

Turen over Besseggen starter eller slutter her og hytta er et flott utgangspunkt for dagsturer til små og store topper i område.

Memurubu ligger vakkert og beskyttet til ved utløpet av elva Muru, midt på Gjende og har i århundre vært et yndet utfartssted for både dyr og folk. De gamle setertuftene huser i dag en moderne fjellhytte med god komfort, lokal mat og fornybar strøm fra eget vannkraftverk.

Frokostbuffeen består av mat som gjør deg rustet til en god dag i fjellet, for eksempel hjemmelaget grovbrød, havregrøt og et godt utvalg oster, syltetøy, fisk og kjøttpålegg. Mye av frokosten lager de selv på hytta med lokale råvarer både fra nærområde og resten av Gudbrandsdalen.

Når du kommer ned fra dagens fjelltur, rekker du å slappe av litt og ta en dusj før middagen. De serverer treretters middag og tilbyr varierte og lokale menyer med fisk, spekemat, karbonader, elg og rein. Du får alltid god og smakfull mat, og du får alltid servert rause porsjoner.

Her er en lenke til stedet