Magisk høst-treningscamp til Calpe september 2023

Er du klar for en aktiv drømmeuke i sol og varme? Bli med oss til populære Albir 21. – 28.september 2022.

Tenk deg en hel uke spekket med  spennende og varierte treningsøkter – yoga, fjelltur, sykkelturer, sosialt samvær, gode matopplevelser og deilig Spa. Nå har du muligheten til å forlenge sommeren og bli med på en magisk treningsuke på Spanias solkyst. Her skal vi nyte sol, strandliv og morsomme og effektive treningsøkter. Øktene er lagt opp slik at de skal passe for alle uansett nivå. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. De sosiale rammene er viktig. Derfor samles både syklister og aktivitetsgjengen hver ettermiddag over en kald forfriskning. Det vil alltid være stort fokus på samhold og treningsglede. Sammen med erfarne instruktører og andre treningsinteresserte har du perfekte forutsetninger for å lage deg din egen drømmeuke.

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og uthvilt sinn. Fra morgen til kveld kan du nyte godt av trening med dyktige og erfarne instruktører. Timene blir varierte og med ulik intensitet . På timeplan vil du finne blant annet yoga, dans, løpetimer, powerwalk, styrke, bootcamp, vanntrening, partrening, tabata, HIIT kondisjonsøkter, fjelltur og mye annet spennende. Dyktige og rutinerte instruktører vil gjøre alt for at dere skal få en innholdsrik og spennende uke i Spania.

Vi vil også tilby daglige guidede turer på landeveissykkel. Costa Blanca har lenge vært anerkjent som et av de absolutt beste sykkelområder i Europa. Det varme og tørre klimaet kombinert med meget variert terreng, betyr ideelle treningsforhold for syklister. Man kan velge mellom en mengde ruter, man kan praktisk talt skreddersy en rute tilpasset behov og ønske. Terrenget langs kysten er relativt flatt, mens innlandet byr på kupert landskap. Spesielt utfordrende er selvsagt de mange fjellrutene. Veiene er av gjennomgående høy kvalitet og bilistene i all hovedsak hensynsfulle.

Albir er en liten spansk turistby som ligger 65 km nord for Alicante og den populære Costa Blanca kysten. Albir er et stilig moderne feriested ved Middelhavet, beliggende ved foten av Sierra Helada, med ayenyer beplantet med trær, utmerkede hoteller, internasjonale restauranter i verdensklasse og fasjonable barer langs strandpromenaden.

Vi skal bo på det flotte firestjernes hotellet Sun Palace Albir & Spa. Dette elegante hotellet ligger mellom Bendidorm og Altea, og 600 meter fra Albir-stranden. Hotellet har et et Spa med badstue, boblebad og tyrisk bad.

 

Du kan velge mellom:

Onsdag 21. – onsdag 28. september.
Pris pr person i dobbeltrom kr 6 999,-
Tillegg for singelrom: kr 2 090,

Onsdag 21. – søndag 25.september
Pris pr person i dobbeltrom: 4 599,-
Tillegg for singelrom: kr 1 300,-

Tillegg for leie av karbon landeveissykkel 6 dager: 1 700,-
Karbon landeveissykkel Di2 6 dager: 1 900,-
6 dager: I tillegg anbefaler vi at du tegner en forsikring. Pris 30 euro.

Følgende er inkludert i prisen:
– 7 døgn på hotel Sun Palace Albir & Spa i dobbelt – eller singelrom
– Frokost buffet  hver dag
– Middagsbuffet hver ettermiddag/kveld
– Daglige Yoga økter
– Daglige treningsøkter med variert innhold
– Fjelltur
– Daglige guidede sykkelturer
– Festaften
– T-shirt

NB. Nærmeste flyplass er Alicante. Fly er ikke inkludert i prisen og bestilles av den enkelte. Det er daglig bussavganger fra flyplassen til Albir. På grunn av deltagere fra hele landet og forskjellige ankomster vil det ikke bli organisert felles transport fra flyplassen til Albir.

Påmelding